Results

STADIP PROTECT

STADIP: het gamma veiligheidsbeglazing om u te beschermen

STADIP gelaagd veiligheidsglas zorgt voor een valbescherming, inbraakvertraging en beschermt ook tegen vandalisme. Wanneer het gelaagd glas beschadigd wordt blijft het aan de PVB folies hangen die tussen de beglazing zit. Zo verkleint de beglazing de kans op ernstige verwondingen en doorvallen.


GAMMA

STADIP PROTECT is een veiligheidsglas dat inbraak vertragend werkt, het is samengesteld uit twee glaspanelen waartussen twee of meerdere PVB-folies (Polyvinyl Butyral) van elk 0,38 mm dik tussen geplaatst de algemene naam voor ons gamma gelaagd veiligheidsglas. STADIP PROTECT biedt een aangepaste veiligheid naargelang het aantal veiligheidsfolies en glasdikte. 

STADIP PROTECT is beschikbaar in een breed gamma in functie van de geëiste veiligheidsklasse:

  • Klasse P1A tot P5A: basisbeveiliging
  • Klasse P5B tot P8B: verhoogde veiligheid

STADIP PROTECT kan ook worden geïntegreerd in een dubbele beglazing: CLIMAPLUS PROTECT.

 


VETROGARD BULLET is een gelaagd veiligheidsglas dat kogelwerend werkt en kan worden opgedeeld in categotie BR1 tot BR6.

Ontdek eveneens ons letselbeperkend gehard veiligheidsglas SECURIT.

 


TOEPASSINGEN

Het gelaagde veiligheidsglas STADIP PROTECT past zich aan aan alle omgevingen en beschermt u tegen inbraak (vertragen of volledige belemmering). Het glas kan worden toegepast in voordeuren, ramen en gevels.

Het veiligheidsglas is ook schokbestendig, daarom is deze beglazing  ideaal is voor glazen vloeren, trappen, glazen plafonds en scheidingswanden. STADIP PROTECT draagt bij tot de veiligheid in kantoren, gebouwen en winkeletalages, door u te beschermen tegen vandalisme en inbraak.


VOORDELEN

In het geval van een barst, blijven de glasscherven plakken aan de folies, die het glas toestaan om op hun plaats gehouden te worden gehouden tot het kan worden vervangen. STADIP PROTECT beschermt tegen verwondingen en biedt doorvalveiligheid.

Het veiligheidsglas beschermt tegen verwondingen. Gelaagd glas STADIP PROTECT biedt tevens een bescherming tegen doorval.


TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

De veiligheidsklassen vn de het veiligheidsglas STADIP PROTECT.

Volgens de standaardnorm EN 356:

STADIP PROTECT P2A: 2 PVB folies

STADIP PROTECT P3A: 3 PVB folies

STADIP PROTECT P4A: 4 PVB folies

STADIP PROTECT P5A: 6 PVB folies

Andere samenstellingen van gelaagd glas zijn eveneens beschikbaar

STADIP PROTECT kan worden gebruikt in een dubbele beglazing: CLMAPLUS PROTECT. Voor meer technische informatie, verwijzen we u door naar de technische fiches.

Geïnteresseerd in dit product?

Gelijkaardige producten