Results

Start2Renovate huis opent in kader van de Renovatiedag

 

Met het Start2Renovate project nam Saint-Gobain (Gyproc, Isover, Saint-Gobain Glass en Weber), de uitdaging aan om een woning die dateerde van 1960 en op energetisch vlak zo lek was als een zeef, om te vormen tot een bijna-nulenergiewoning.

Missie geslaagd, zo blijkt, want na uitvoering van de werken, kon de woning indrukwekkende scores voorleggen: de E-peil waarde zakte maar liefst van E546 naar E23. Dit project bewijst dat de toekomstige Energiepeil van E60 mogelijk is mits gebruik van de aangepaste materialen.  

Schrijf u hier in om het resultaat te zien en te genieten van eerstelijnsadvies en heel wat praktische tips & tricks van alle betrokken partners op de renovatiedag.

Indien u uw woning naar het voorbeeld van de Start2Renovate-modelverbouwing ook “futureproof” wil renoveren maar tijdens de

met bewoners vn
Het huis voor en na de renovatie met de bewoners die er al één jaar hun thuis van hebben gemaakt. Bekijk de video om te zien hoe zij dit ervaren.

niet naar Hoboken kan begeven, kunt u eveneens terecht op de website www.Start2Renovate. Daarnaast bevat www.Start2Renovate.be ook een afzonderlijk filmkanaal: RenoTube. Daar vind je verschillende filmpjes die heel concreet visualiseren welke stappen  er ondernomen werden om de woning om te bouwen tot een bijna-nulenergiewoning.

05/27/2016 - 16:12
Event