Results

Saint-Gobain zet zich in voor SOS Kinderdorpen

De groep Saint-Gobain heeft zijn 350ste viering dit jaar verdergezet in België met een sociale actie ten voordele van SOS kinderdorpen met als idee “een thuis voor iedereen”.

De werknemers van de Belgische vestigingen GYPROC, ISOVER, SAINT-GOBAIN GLASS, GLASSOLUTIONS en WEBER) hebben speelgoed verzameld voor de kinderen die terecht kunnen bij de kinderdorpen. Daarenboven heeft de groep ook 25000 euro geschonken om een lokaal project in Bande (Marche-en-Famenne) te ondersteunen. Dit heeft symbolisch plaatsgevonden op 20 november, de internationale Dag van de Rechten van het Kind.

In het verleden heeft Saint-Gobain al samengewerkt met de organisatie die een veilige thuis biedt aan kinderen die opgroeien in een kansarme omgeving of in een moeilijke gezinssituatie. De voorbije jaren heeft de groep al samengewerkt via Music for Life en door het leveren van isolatie- en luchtdichtingsmaterialen voor de renovatie van een woning voor gezinsbegeleiding.  

sg zet zich in voor SOS Kinderdorpen
Saint-Gobain heeft speelgoed en een chèque voorzien voor de kinderen die in SOS Kinderdorpen opgevangen worden.

Dit initiatief maakt deel uit van een groter engagement van Saint-Gobain die de toegang tot duurzame bouwmaterialen bereikbaar wilt maken voor iedereen door sociale woon-en energieprojecten te ondersteunen.

11/23/2015 - 13:59
Event