Results

CLIMAPLUS XN

CLIMAPLUS XN de extra neutrale beglazing

CLIMAPLUS XN is de opvolger van de CLIMAPLUS ULTRA N en de nieuwe standaard HR++ dubbelglas. Samen met de 3-voudige CLIMATOP XN (opvolger van de CLIMATOP ULTRA N) is deze XN-generatie nog energie-efficiënter en extra neutraal. CLIMAPLUS XN combineert een goede thermische isolatie met een effectievere benutting van passieve zonne-energie en het natuurlijke daglicht.


GAMMA

Climaplus XN is combineerbaar:

  • STADIP SAFE - gelaagd en/of gehard veiligheidsglas ter voorkoming van letsel bij breuk;
  • STADIP SILENCE - glas gelaagd met geluidswerende folie, ter voorkoming van geluidsoverlast van buitenaf;
  • STADIP PROTECT - inbraakvertragend of explosiewerend gelaagd glas

TOEPASSINGEN

Op comfortverbetering en energie-efficiëntie gerichte nieuwbouw en renovatie van:

  • woningen
  • appartementen
  • kantoren
  • openbare gebouwen

VOORDELEN

BESPARING - CLIMAPLUS XN biedt een hoge energie-efficiëntie: het verlies van warmte door het glas wordt optimaal beperkt en gecombineerd met een hoge daglicht toetreding. Hierdoor wordt het energieverbruik voor verwarming en kunstlicht aanzienlijk beperkt. Dankzij het effectieve gebruik van het daglicht wordt kunstmatig licht minder gebruikt en ontstaat er een lichte natuurlijke ruimte. Minder gebruik van energie betekent minder kosten en minder CO2-utstoot. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu.
 

COMFORT - CLIMAPLUS XN biedt een aangenaam binnenklimaat en lichte ruimtes. CLIMAPLUS XN maakt grotere glasafmetingen mogelijk zodat natuurlijk daglicht en de inkomende zonnewarmte effectiever benut kunnen worden. 
 

DESIGN - CLIMAPLUS XN biedt een hoge transparantie. De beglazing is bijzonder neutraal waardoor de kleurweergave in doorzicht en reflectie natuurgetrouw is.


TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Geïnteresseerd in dit product?