Results

CANOPY CONCEPT

Kies voor een luifel in glas, ontworpen door Logli Massimo!

Wens je bij regenweer een frisse neus te halen op een droge plaats op je terras? Wil je je niet schuldig voelen omdat je bezoeker iets langer moet wachten aan de deurbel?

Deze luifelsystemen in glas zijn slank en verfijnd afgewerkt, en bieden je gebouw een onopvallende maar esthetische en functionele meerwaarde, door het karakter van de gevel te versterken.

La Pensilina - vrijdragend glas in een klemprofiel 

De Pensilina luifel is het eenvoudigste overkappingssysteem om te installeren! De installatiestappen kunnen immers op de vingers van één hand worden geteld. Afhankelijk van de muur kan het profiel met behulp van mechanische of chemische ankers tegen het gebouw worden geschroefd. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het glas te integreren.

Dankzij het honingraatprofiel is La Pensilina bestand tegen de combinatie van verschillende mogelijke belastingen, zoals sneeuw en wind. Onder de luifel van Logli Massimo kunt u zonder angst schuilen. Bovendien bieden wij voor optimale veiligheid STADIP BUILDER PLUS-glas, dat onverslaanbaar is in vrijdragende toepassingen.

Canopy Light - een glazen blad met puntbevestigingen

Canopy Light biedt u een systeem van roestvrijstalen design bevestigingen die de gevel lichter maken.

De luifel wordt door middel van scharnierende bevestigingsmiddelen aan de gevel verankerd en aan het gebouw opgehangen door middel van M16-draadstangen. Het glas wordt ook bevestigd door middel van scharnierende bevestigingsmiddelen, wat een eenvoudige installatie garandeert.

Naast hun structurele functie geven de stangen het eindresultaat een luchtig tintje. Genoeg om je buren jaloers te maken!

Tot slot schrijven we de STADIP BUILDER voor, voor een optimale veiligheid, zelfs bij glasbreuk.

Technische eigenschappen

Het Canopy concept werd getest met een gelijkmatige belasting tot 350 kg/m² bij een uitkraging van 1200 mm

Geïnteresseerd in dit product?

Gelijkaardige producten