Nieuws

Waarom BENOveren
Project

Renovatieplannen? Doe het dan meteen goed en ‘BENOveer’ in plaats van gewoon te renoveren. BENOveren past perfect bij de ambitie om energiezuinig en efficiënt te moderniseren.

architect@work-logo
Event

Saint-Gobain Building Glass neemt deel aan de beurs ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 27 en 28 april.

2 nieuwe producten worden in de kijker gezet, het condenswerend glas VIEWCLEAR en het gekleurd magnetisch schrijfbord PLANILAQUE MEMORY

Bart Bals, een karikaturist is elke dag aanwezig om de PLANILAQUE MEMORY vol te tekenen met karikaturen van bezoekers.

Andere

Nieuwe ramen kiezen lijkt eenvoudig: dubbel of drievoudig glas, en de kous is af? Bijlange niet! Als je echt het beste glas voor jouw woning wil vinden, spelen tal van factoren een rol. In de eerste plaats doe je er goed aan na te gaan wat de staat van je huidige ramen is.

Event

De Heer Pierre-André de Chalendar bezoekt Batibouw, de belangrijkste Belgische bouwbeurs

Op de openingsdag van Batibouw, donderdag 16 februari was dhr. Pierre-André de Chalendar in Brussel samen met dhr. Benoit d’Iribarne en

dhr. Charles Hufnagel om de Saint-Gobain teams te ondersteunen.

 

Project

Hedendaagse glasramen voor de kerk van Bousval

Tijdens de erfgoeddagen in september vonden veel liefhebbers van religieus erfgoed de weg naar Bousval in Waals-Brabant, waar tien nieuwe glasramen te bewonderen zijn in de Saint-Barthélemy kerk. De nieuwe glasramen zijn zowel modern op artistiek als op technisch gebied.

Bijzondere kleurenpracht

Interieur Kortrijk 2016
Event

Op Interieur Kortrijk heeft Saint-Gobain resoluut gekozen om het materiaal
interieurglas centraal te stellen. Het materiaal in al zijn esthetische facetten,
puur en aantrekkelijk
.

benoveer
Event

Zaterdag 8 oktober heeft Saint-Gobain, uit de handen van minister Tommelein, het ‘IkBENOveer-voorloperslabel’ ontvangen.

Newsletter

Saint-Gobain neemt deel aan het RenovActive project van Velux.

Product

Ontdek ons nieuw product SGG PLANILAQUE MEMORY, een gelakte beglazing voorzien van een magnetische functie, waarop men berichtjes kan nalaten, door deze rechtstreeks op te schrijven of door middel van papier of kaartjes die met magneten aangebracht worden.

Event

Op de jaarlijkse algemene vergadering van 2 juni heeft Saint-Gobain haar nieuwe logo onthuld. Het is een nieuwe interpretatie van de brug die de Saint-Gobain groep meer dan 40 jaar lang heeft vertegenwoordigd, in combinatie met een dynamische skyline die het geheel van leefomgevingen voorstelt.