Nieuws

Event

De Heer Pierre-André de Chalendar bezoekt Batibouw, de belangrijkste Belgische bouwbeurs

Op de openingsdag van Batibouw, donderdag 16 februari was dhr. Pierre-André de Chalendar in Brussel samen met dhr. Benoit d’Iribarne en

dhr. Charles Hufnagel om de Saint-Gobain teams te ondersteunen.

 

Project

Hedendaagse glasramen voor de kerk van Bousval

Tijdens de erfgoeddagen in september vonden veel liefhebbers van religieus erfgoed de weg naar Bousval in Waals-Brabant, waar tien nieuwe glasramen te bewonderen zijn in de Saint-Barthélemy kerk. De nieuwe glasramen zijn zowel modern op artistiek als op technisch gebied.

Bijzondere kleurenpracht

Interieur Kortrijk 2016
Event

Op Interieur Kortrijk heeft Saint-Gobain resoluut gekozen om het materiaal
interieurglas centraal te stellen. Het materiaal in al zijn esthetische facetten,
puur en aantrekkelijk
.

benoveer
Event

Zaterdag 8 oktober heeft Saint-Gobain, uit de handen van minister Tommelein, het ‘IkBENOveer-voorloperslabel’ ontvangen.

Newsletter

Saint-Gobain neemt deel aan het RenovActive project van Velux.

Product

Ontdek ons nieuw product SGG PLANILAQUE MEMORY, een gelakte beglazing voorzien van een magnetische functie, waarop men berichtjes kan nalaten, door deze rechtstreeks op te schrijven of door middel van papier of kaartjes die met magneten aangebracht worden.

Event

Op de jaarlijkse algemene vergadering van 2 juni heeft Saint-Gobain haar nieuwe logo onthuld. Het is een nieuwe interpretatie van de brug die de Saint-Gobain groep meer dan 40 jaar lang heeft vertegenwoordigd, in combinatie met een dynamische skyline die het geheel van leefomgevingen voorstelt.

Badvak Saint-gobain
Event

Badvak, de beurs die jaarlijks de professionelen  uit de sanitaire sector in de Benelux bijeenbrengt, zal plaatsvinden in s'Hertogenbosch, Nederland van 6 tot 8 juni.  Het thema van deze derde editie is ‘Comfort’.

Renovatiedag
Event

 

Met het Start2Renovate project nam Saint-Gobain (Gyproc, Isover, Saint-Gobain Glass en Weber), de uitdaging aan om een woning die dateerde van 1960 en op energetisch vlak zo lek was als een zeef, om te vormen tot een bijna-nulenergiewoning.

Project

Voor het nieuwe kantoor van BNP Paribas Fortis te Gent, hebben de architecten gebruik gemaakt van Saint-Gobain beglazing.